Utbildningar

Utbildningar

Jag är utbildad lärare inom lashlift och browlamination genom Lashgallery och erbjuder utbildningar för 2-3 deltagare per kurstillfälle. Det finns också möjlighet att boka privatkurser för enskilda deltagare. Vi arbetar med lashgallerys egna produkter under utbildningen och i priserna ingår stort startkit till respektive utbildning. Dessa produkter går också att köpa hos mig för din fortsatta verksamhet efter utbildningen när du behöver fylla på ditt lager.

Är ni fler från samma salong som vill utbilda er tillsammans eller vill du boka ett privat-tillfälle? Kontakta mig så hittar vi en lösning!


Utbildning Lashlift:

Även kallad lashlamination. Denna metod med keratin & 3D filler. Perfekt för dig som kanske redan arbetar med fransförlängning & önskar utöka verksamheten eller för dig som vill ha en rolig yrkesutbildning.
Lashlamination är en kreatinbehandling med speciell 3D-filler som reparerar och matar fransarna inuti med vitaminer, mineraler, proteiner, collagen och typ 3 syra som fransarna behöver för att få ett naturligare svart utseendet, fylligare effekt som även stärker utifrån samt ger en fin och frisk glans.

Utbildning Lashlift 5500kr inkl moms. Startkit ingår till ett värde av 3000 kr

Privatutbildning Lashlift 6500 kr inkl moms. Startkit ingår till ett värde av 3000 kr


Läs mer om vad som ingår i startkiten här


Utbildning Browlift:

(Browlamination) med keratin är perfekt för någon som kanske redan arbetar med lashlift & önskar utöka verksamheten.
Browlamination är en kreatinbehandling precis som ett lashlift som matar hårstrån inuti med vitaminer, mineraler och proteiner samt förstärker ögonbrynen och ger dem näring som håller upp till ca. 6v.
Utbildningen tar ca 2-3h, för 4500kr ingår även startkit som räcker för ca 25-30 behandlingar. Behandlingen tar ca 45 min till en timme med färg och form och rek utpris är ca 795- 895kr
Utbildning Browlift / Browlamination 4500kr inkl moms. Startkit ingår till ett värde av 3000 kr
Privatutbildning Browlift / Browlamination 5500kr inkl moms. Startkit ingår till ett värde av 3000 kr.


Läs mer om vad som ingår i startkiten härKomboutbildning 9000kr inkl moms. Stort startkit ingår till ett värde av 6000 kr.


Observera att du behöver vara över 18 år för att gå dessa utbildningar och till utbildningen behöver du ta med dig en modell.


För frågor och bokning. Maila info@beautybyf.com

Frida Ivarsson. Certifierad lärare i lashlift och browlift genom Lash gallery

Kurstillfällen våren 2020

Utbildning Lashlift hålls förmiddag, följt av utbildning Browlift. Det går bra att boka både utbildning Lashlift och Browift samma dag för att erhålla certifikat i båda utbildningarna.


Utbildningarna sker löpande och extra tider kan läggas in vid förfrågan.


Boka via mail eller Bokadirekt

Nothing makes a woman more beautiful than the belief that she is beautiful

 

 

- Sophia Loren

Följ mig på Instagram

Följ mig på instagram för erbjudanden och fler bilder.

Du hittar min instagram genom att klicka här