Volymfransar

Skönhetsbehandlingar och utbildningar i Malmö

Volymfransar

För den som önskar ett fylligare resultat


I denna teknik appliceras ett knippe bestående av 2-5 fransar på 1 naturlig frans och fransarna som appliceras är tunnare än vid singelfranstekniken. Vid applicering är knippet format som en solfjäder för ett luftigt och fluffigt resultat. 


Din fransförlängning sitter tills den naturliga fransen trillar av, vi tappar ca 1-6 fransar om dagen vilket betyder att vi efter 6-8 veckor (varierar från person till person beroende på växtcykel) har bytt ut alla våra fransar till nya fransar. Det är därför inget konstigt att tappa fransarna och man behöver fylla på sina fransar för att behålla ett fint resultat. Vanligast är att man fyller på vajre 2-3 veckor.


Vid en påfyllning bokar man tid utefter hur mycket man tappat och vi applicerar så många fransar vi hinner på den bokade tiden. Har man däremot färre än 20 fransar/knippen kvar på varje öga bokas istället ett nytt set!


Kommer du från en annan salong? Oroa dig inte, jag gör påfyllningar från andra salonger, boka då påfyllning FRÅN ANNAN SALONG när du bokar din behandling.


Till dessa behandlingar ber vi dig komma utan smink på ögonen för att vi ska kunna sätta igång med arbetet så fort som möjligt för att du som kund ska få ut så mycket som möjligt av din bokade tid.


Goodbye Mascara - Hello lashes
Clean lashes are happy lashes!

 

Frida

Fransstylist och Vaxterapeut i Malmö.

Ni hittar mig på salong By Ami.


Intresserad av utbildning? Jag samarbetar med Lash Gallery. Skicka ett mail till info@beautybyf.comKontakta mig


Address:

Stora Kvarngatan 32

211 29 Malmö


Email:

info@beautybyf.comCONNECT

 

Facebook


Instagram

Copyright © All Rights Reserved